Прескокнете содржина

LIAL 16" Kids Bike - (A5) BLUE

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,860.00
Оригинална цена ден 4,860.00 - Оригинална цена ден 4,860.00
Оригинална цена ден 4,860.00
Сегашна цена ден 4,600.00
ден 4,600.00 - ден 4,600.00
Сегашна цена ден 4,600.00

ЛИАЛ 16" Детски Велосипед (A5)

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала

LIAL 16" Biciklete Per Femije (A5)

  • Biciklete per femije
  • Frena tek dora (te Perparme)
  • Frena te pedalet (Te Pasme)
  • Korpe
  • Rrota ndihmese