Прескокнете содржина

LIAL YHS 12" Bike

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,680.00
Оригинална цена ден 4,680.00 - Оригинална цена ден 4,680.00
Оригинална цена ден 4,680.00
Сегашна цена ден 4,300.00
ден 4,300.00 - ден 4,300.00
Сегашна цена ден 4,300.00

ЛИАЛ YHS 12" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Виолетова