Прескокнете содржина

LIAL Baby Crib/Cradle - Gray

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,580.00
Оригинална цена ден 2,580.00 - Оригинална цена ден 2,580.00
Оригинална цена ден 2,580.00
Сегашна цена ден 2,150.00
ден 2,150.00 - ден 2,150.00
Сегашна цена ден 2,150.00

Мултифунксионален Бебешки Кревет

  • Конструкција од Челик 
  • Покривач со Мрежа за заштита од инсекти
  • Димензии 95 * 50 * 80
  • Боја: Сива