Прескокнете содржина

LIAL Battery Jeep - BLUE- (21B)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 9,600.00
Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
Оригинална цена ден 9,600.00
Сегашна цена ден 8,000.00
ден 8,000.00 - ден 8,000.00
Сегашна цена ден 8,000.00

ЛИАЛ Џип на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Радио, USB, AUX
  • Боја: Плава
  • Димензи: 115 x 72 x 76