Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - RED - (BQ-5188)

Од LIAL
Продадено
Оригинална цена ден 5,460.00
Оригинална цена ден 5,460.00 - Оригинална цена ден 5,460.00
Оригинална цена ден 5,460.00
Сегашна цена ден 4,550.00
ден 4,550.00 - ден 4,550.00
Сегашна цена ден 4,550.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 1 Мотори
  • Рачна брзина
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX
  • Боја: Црвена
  • Димензи: 117 x 72