Прескокнете содржина

LIAL Premium Scooter - 6 in 1 - (S688-1) - GREEN

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,000.00
Оригинална цена ден 4,000.00 - Оригинална цена ден 4,000.00
Оригинална цена ден 4,000.00
Сегашна цена ден 3,350.00
ден 3,350.00 - ден 3,350.00
Сегашна цена ден 3,350.00

ЛИАЛ Премиум скутер

  • Премиум мултифункционален скутер
  • Скутер на туркање
  • Количка
  • 4 Тркала
  • Боја: Зелена