Прескокнете содржина

LIAL MTB M24 29" - Size XL

Од TOTEM
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 21,500.00
Оригинална цена ден 21,500.00 - Оригинална цена ден 21,500.00
Оригинална цена ден 21,500.00
Сегашна цена ден 17,900.00
ден 17,900.00 - ден 17,900.00
Сегашна цена ден 17,900.00

LIAL АЛУМИНСКИ Велосипед 29" - Bicikleta ALUMIN LIAL 29" 

 • АЛУМИНСКА Рамка 
 • Kornize ALUMINI
 • Оригинални Шимано Делови
 • Pjese Origjinale SHIMANO
 • 27 Брзини
 • 27 Shpejtesi
 • Механички диск Кочници
 • Frena Disk Mekanik
 • Гуми од највисок квалитет 
 • Goma te kualitetit me te larte
 • Професионално фарбано без налепници
 • Ngjyrosje profesionale pa ngjitese