Прескокнете содржина

LIAL Firefighter Jeep - WHITE - (JC 002)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 14,520.00
Оригинална цена ден 14,520.00 - Оригинална цена ден 14,520.00
Оригинална цена ден 14,520.00
Сегашна цена ден 12,200.00
ден 12,200.00 - ден 12,200.00
Сегашна цена ден 12,200.00

ЛИАЛ Пожарникарски џип на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Радио, USB, AUX
  • Боја: Бела
  • Димензи: 110cm x 68cm