Прескокнете содржина

LIAL Premium Plastic Baby Walker - (W510) - BLUE

Од LIAL
Оригинална цена ден 2,650.00 - Оригинална цена ден 2,650.00
Оригинална цена
ден 2,650.00
ден 2,650.00 - ден 2,650.00
Сегашна цена ден 2,650.00

ЛИАЛ Премиум Пластичен Дубак

  • Премиум пластична PU перница
  • Прилагодлива висина
  • Тивки тркала
  • Cопирачки
  • Со светла
  • Боја: Плава