Прескокнете содржина

LIAL Premium Baby Feeder - (C005) -

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,040.00
Оригинална цена ден 2,040.00 - Оригинална цена ден 2,040.00
Оригинална цена ден 2,040.00
Сегашна цена ден 1,700.00
ден 1,700.00 - ден 1,700.00
Сегашна цена ден 1,700.00

ЛИАЛ Премиум Хранилка за Бебиња

  • Премиум пластична PU перница
  • Прилагодлива висина
  • Прилагодлива висина
  • Димензии: 55 x 57 x 92