Прескокнете содржина

LIAL Premium Baby Feeder - (C560) - BLUE

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,000.00
Оригинална цена ден 3,000.00 - Оригинална цена ден 3,000.00
Оригинална цена ден 3,000.00
Сегашна цена ден 2,500.00
ден 2,500.00 - ден 2,500.00
Сегашна цена ден 2,500.00

ЛИАЛ Премиум Хранилка за Бебиња

  • Премиум пластична PU перница
  • Прилагодлива висина
  • Одмор за грб на 5 места
  • Cо 4 тркала
  • Димензии: 43 x 70 x 96