Прескокнете содржина

LIAL Premium Baby Feeder - (S600) - PINK

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,520.00
Оригинална цена ден 5,520.00 - Оригинална цена ден 5,520.00
Оригинална цена ден 5,520.00
Сегашна цена ден 4,600.00
ден 4,600.00 - ден 4,600.00
Сегашна цена ден 4,600.00

ЛИАЛ Премиум Хранилка за Бебиња

  • Премиум пластична PU перница
  • Прилагодлива висина
  • Одмор за грб на 5 места
  • Cо 4 тркала
  • Димензии: 51 x 77 x 106