Прескокнете содржина

LIAL Premium Plastic Baby Walker - (W510) - BROWN

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,540.00
Оригинална цена ден 3,540.00 - Оригинална цена ден 3,540.00
Оригинална цена ден 3,540.00
Сегашна цена ден 2,950.00
ден 2,950.00 - ден 2,950.00
Сегашна цена ден 2,950.00

ЛИАЛ Премиум Пластичен Дубак

  • Премиум пластична PU перница
  • Прилагодлива висина
  • Тивки тркала
  • Cопирачки
  • Со светла
  • Боја: Кафеана