Прескокнете содржина

LUXELL Aspirator / Hood (DP6-S) Black

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,150.00
Оригинална цена ден 3,150.00 - Оригинална цена ден 3,150.00
Оригинална цена ден 3,150.00
Сегашна цена ден 2,600.00
ден 2,600.00 - ден 2,600.00
Сегашна цена ден 2,600.00

Луксел Аспиратор Стакло

  • Моќност на вшмукување: 450 m3/h
  • 3 Нивоа на брзина
  • Контрола на копче
  • Лед светилка
  • Боја: Црна
  • Стаклени Панели
  • Моќност: 140 W