Прескокнете содржина

KUMTEL LF 55 GG-40

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 9,300.00
Оригинална цена ден 9,300.00 - Оригинална цена ден 9,300.00
Оригинална цена ден 9,300.00
Сегашна цена ден 7,700.00
ден 7,700.00 - ден 7,700.00
Сегашна цена ден 7,700.00

Шпорет KUMTEL LF 55 GG

  • Димензија: 50 cm x 50 cm x 81
  • Фурна LPG – 45 Литри
  • 4 Решоа на ЛПГ Плин
  • 1 Тепсија
  • 1 Решетка
  • Метален Капак
  • Комбинација на Инокс