Прескокнете содржина

LIAL Audi e-tron Sportback Battery Car - WHITE - (QLS 6688)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 13,200.00
Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
Оригинална цена ден 13,200.00
Сегашна цена ден 11,000.00
ден 11,000.00 - ден 11,000.00
Сегашна цена ден 11,000.00

ЛИАЛ Ауди е-трон Кола на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 4 Мотори
  • Радио, USB, SD Картичка
  • Далечински Управувач
  • Боја: Бела
  • Димензи: 109 x 46
  • Официјален лиценциран производ