Прескокнете содржина

KUMTEL Ventilator (KTF-214)

Од KUMTEL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 1,250.00
Оригинална цена ден 1,250.00 - Оригинална цена ден 1,250.00
Оригинална цена ден 1,250.00
Сегашна цена ден 1,000.00
ден 1,000.00 - ден 1,000.00
Сегашна цена ден 1,000.00

KUMTEL Вентилатор

  • 3 Нивоа на брзини
  • Безшумно работење
  • 90 Степени ротација
  • Транспарентна Перка 
  • Подесување на висина до Макс. 132 цм
  • Произведено во Турција