Прескокнете содржина

FANTOM AIR POWER Pratic P 1250

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,950.00
Оригинална цена ден 2,950.00 - Оригинална цена ден 2,950.00
Оригинална цена ден 2,950.00
Сегашна цена ден 2,750.00
ден 2,750.00 - ден 2,750.00
Сегашна цена ден 2,750.00

Мала Правосмукалка 

  • Моќност: 500W 
  • ТУРБО Четка
  • Опрема додатоци за чистење 
  • Капацитет на торба: 1l
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 24 x 15 x 122 cm