Прескокнете содржина

FANTOM (DC 2850)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,220.00
Оригинална цена ден 5,220.00 - Оригинална цена ден 5,220.00
Оригинална цена ден 5,220.00
Сегашна цена ден 4,350.00
ден 4,350.00 - ден 4,350.00
Сегашна цена ден 4,350.00

Правосмукалка за Теписи 

  • Моќност: 850 W
  • Потенциометар за регулација на јачина на влечење
  • Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 5l
  • Можност за употреба со Платнена торба
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 49 x 33 x 27 cm