Прескокнете содржина

FANTOM Hamarat P1500

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 2,340.00
Оригинална цена ден 2,340.00 - Оригинална цена ден 2,340.00
Оригинална цена ден 2,340.00
Сегашна цена ден 1,950.00
ден 1,950.00 - ден 1,950.00
Сегашна цена ден 1,950.00

Мала Правосмукалка 

  • Моќност: 500W 
  • Опрема додатоци за чистење 
  • Капацитет на торба: 1l
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 24.5 x 14 x 122 cm