Прескокнете содржина

FANTOM Handheld Vacuum Cleaner Provac (P5000)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,720.00
Оригинална цена ден 3,720.00 - Оригинална цена ден 3,720.00
Оригинална цена ден 3,720.00
Сегашна цена ден 3,100.00
ден 3,100.00 - ден 3,100.00
Сегашна цена ден 3,100.00

Рачна Правосмукалка 

  • Моќност: 850 W
  • Опрема додатоци за чистење 
  • Капацитет на торба: 1 Lt
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 215 x 120 x 1200 mm