Прескокнете содржина

FANTOM KL (1000S)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,600.00
Оригинална цена ден 3,600.00 - Оригинална цена ден 3,600.00
Оригинална цена ден 3,600.00
Сегашна цена ден 3,120.00
ден 3,120.00 - ден 3,120.00
Сегашна цена ден 3,120.00

Правосмукалка 

  • Моќност: 850 W
  • Опрема додатоци за чистење & Перење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 7l
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 37.5 x 35.5 x 500 cm