Прескокнете содржина

FANTOM Mucize WS 2500

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,500.00
Оригинална цена ден 5,500.00 - Оригинална цена ден 5,500.00
Оригинална цена ден 5,500.00
Сегашна цена ден 3,950.00
ден 3,950.00 - ден 3,950.00
Сегашна цена ден 3,950.00

Правосмукалка за Теписи 

  • Моќност: 2500W
  • Мултифунксионален!!! 
  • Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Хепа Филтер 
  • Капацитет на торба: 5l
  • Можност за употреба со Платнена торба
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 49 x 33 x 27 cm