Прескокнете содржина

FANTOM Pratic (P 1200)

Од Fantom
Продадено
Оригинална цена ден 2,100.00
Оригинална цена ден 2,100.00 - Оригинална цена ден 2,100.00
Оригинална цена ден 2,100.00
Сегашна цена ден 1,850.00
ден 1,850.00 - ден 1,850.00
Сегашна цена ден 1,850.00

Мала Правосмукалка 

  • Моќност: 500W 
  • Опрема додатоци за чистење 
  • Капацитет на торба: 1l
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 24 x 15 x 122 cm