Прескокнете содржина

FANTOM Vacuum Cleaner (Promax 800 M2)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 24,960.00
Оригинална цена ден 24,960.00 - Оригинална цена ден 24,960.00
Оригинална цена ден 24,960.00
Сегашна цена ден 20,800.00
ден 20,800.00 - ден 20,800.00
Сегашна цена ден 20,800.00

Професионална Правосмукалка & Перење на Теписи 

  • Моќност: 2 x 1000 W 
  • Суво & Мокро Чистење
  • Опрема додатоци за чистење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 35l
  • Метални Цевки и Професионални Црева
  • Должина на кабел: 10 Метри
  • Резервоар за валкана вода: 60 l
  • Димензии: 78 * 94 cm