Прескокнете содржина

FANTOM Vacuum Cleaner (Promax 800 M3)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 28,200.00
Оригинална цена ден 28,200.00 - Оригинална цена ден 28,200.00
Оригинална цена ден 28,200.00
Сегашна цена ден 23,500.00
ден 23,500.00 - ден 23,500.00
Сегашна цена ден 23,500.00

Професионална Правосмукалка 

  • Моќност: 3 x 1000 W 
  • Суво & Мокро Чистење
  • Опрема додатоци за чистење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 35l
  • Метални Цевки и Професионални Црева
  • Должина на кабел: 10 Метри
  • Резервоар за валкана вода: 60 l
  • Димензии: 78 * 94 cm