Прескокнете содржина

FANTOM Promidi 250 CP

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 17,400.00
Оригинална цена ден 17,400.00 - Оригинална цена ден 17,400.00
Оригинална цена ден 17,400.00
Сегашна цена ден 14,500.00
ден 14,500.00 - ден 14,500.00
Сегашна цена ден 14,500.00

Професионална Правосмукалка & Перење на Теписи 

  • Моќност: 1000 W 
  • Опрема додатоци за чистење & Перење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 15l
  • Метални Цевки и Професионални Црева
  • Должина на кабел: 10 Метри
  • Резервоар за валкана вода: 11 l
  • Резервоар за чиста на вода: 11 l
  • Димензии: 56 * 83 cm