Прескокнете содржина

FANTOM Promidi (250P)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 9,720.00
Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
Оригинална цена ден 9,720.00
Сегашна цена ден 8,450.00
ден 8,450.00 - ден 8,450.00
Сегашна цена ден 8,450.00

Професионална Правосмукалка 

  • Моќност: 1000 W 
  • Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 15l
  • Метални Цевки и Професионални Црева
  • Должина на кабел: 10 Метри
  • Суво & Мокро Чистење
  • Димензии: 56 * 83 cm