Прескокнете содржина

FANTOM Promini 120 P

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 8,040.00
Оригинална цена ден 8,040.00 - Оригинална цена ден 8,040.00
Оригинална цена ден 8,040.00
Сегашна цена ден 6,700.00
ден 6,700.00 - ден 6,700.00
Сегашна цена ден 6,700.00

Професионална Правосмукалка 

  • Моќност: 1000 W 
  • Суво & Мокро Чистење
  • Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 10l
  • Метални Цевки и Професионални Црева
  • Должина на кабел: 10 Метри
  • Димензии: 56 * 83 cm