Прескокнете содржина

FANTOM Robotix (CC 6300)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 8,580.00
Оригинална цена ден 8,580.00 - Оригинална цена ден 8,580.00
Оригинална цена ден 8,580.00
Сегашна цена ден 7,450.00
ден 7,450.00 - ден 7,450.00
Сегашна цена ден 7,450.00

Правосмукалка & Перење на Теписи 

  • Моќност: 2400W
  • Опрема додатоци за чистење & Перење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 7l
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Резервоар за валкана вода: 10,5 l
  • Резервоар за чиста на вода: 6 l
  • Димензии:43 x 43 x 54 cm