Прескокнете содржина

FANTOM Silent (DU2750)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,620.00
Оригинална цена ден 4,620.00 - Оригинална цена ден 4,620.00
Оригинална цена ден 4,620.00
Сегашна цена ден 4,000.00
ден 4,000.00 - ден 4,000.00
Сегашна цена ден 4,000.00

Правосмукалка за Теписи 

  • Моќност: 2400W
  • УЛТРА ТИВОК!!! 
  • Опрема додатоци за чистење & Перење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 7l
  • Можност за употреба со Платнена торба
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 41 x 41 x 51 cm