Прескокнете содржина

HYUNDAI Insect Killer Light

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 1,980.00
Оригинална цена ден 1,980.00 - Оригинална цена ден 1,980.00
Оригинална цена ден 1,980.00
Сегашна цена ден 1,650.00
ден 1,650.00 - ден 1,650.00
Сегашна цена ден 1,650.00

Инсектицидна Светилка HYUNDAI 

  • Моќност: 2 X 18W
  • Заштита до 150 м2!!! 
  • Висок напон за елиминирање на инсекти
  • Работен век 5000-8000 Часа
  • Едноставно и лесно за одржување
  • Погодна за домашно и комерцијална употреба