Прескокнете содржина

KUMTEL Grill Microwave (HM-04) - Grey

Од KUMTEL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,420.00
Оригинална цена ден 6,420.00 - Оригинална цена ден 6,420.00
Оригинална цена ден 6,420.00
Сегашна цена ден 5,350.00
ден 5,350.00 - ден 5,350.00
Сегашна цена ден 5,350.00

КУМТЕЛ Грил Микровал 

  • 20 Литри
  • Грил функсија
  • 700 Watt
  • 5 Опции за Греење 
  • Лесно одрежување