Прескокнете содржина

KUMTEL Microwave (HM-01) - Black

Од KUMTEL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,752.00
Оригинална цена ден 4,752.00 - Оригинална цена ден 4,752.00
Оригинална цена ден 4,752.00
Сегашна цена ден 3,960.00
ден 3,960.00 - ден 3,960.00
Сегашна цена ден 3,960.00

КУМТЕЛ Микровал 

  • 20 Литри
  • 700 Watt
  • 5 опции за греење 
  • Лесно одрежување 
  • Боја: Црна