Прескокнете содржина

KUMTEL Toaster (HTS 02) - INOX -

Од KUMTEL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 1,250.00
Оригинална цена ден 1,250.00 - Оригинална цена ден 1,250.00
Оригинална цена ден 1,250.00
Сегашна цена ден 1,050.00
ден 1,050.00 - ден 1,050.00
Сегашна цена ден 1,050.00

КУМТЕЛ Тостер

  • Капацитет за 2 парчиња леб
  • Инокс резервоар
  • 220-240V~ 50-60Hz
  • 750 W
  • Автоматски прегидац
  • Брзо греење 
  • Лесно одржување