Прескокнете содржина

LIAL 16" Kids Bike - Pink - (GA)

Од LIAL
Продадено
Оригинална цена ден 5,300.00
Оригинална цена ден 5,300.00 - Оригинална цена ден 5,300.00
Оригинална цена ден 5,300.00
Сегашна цена ден 4,400.00
ден 4,400.00 - ден 4,400.00
Сегашна цена ден 4,400.00

ЛИАЛ 16" Детски Велосипед (GA)

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала

LIAL 16" Biciklete Per Femije (GA)

  • Biciklete per femije
  • Frena tek dora (te Perparme)
  • Frena te pedalet (Te Pasme)
  • Korpe
  • Rrota ndihmese