Прескокнете содржина

LIAL 12" Kids Bike (516)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,080.00
Оригинална цена ден 4,080.00 - Оригинална цена ден 4,080.00
Оригинална цена ден 4,080.00
Сегашна цена ден 3,800.00
ден 3,800.00 - ден 3,800.00
Сегашна цена ден 3,800.00

ЛИАЛ 12" Детски Велосипед (516)

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала

LIAL 12" Biciklete Per Femije (516)

  • Biciklete per femije
  • Frena tek dora (te Perparme)
  • Frena te pedalet (Te Pasme)
  • Korpe
  • Rrota ndihmese