Прескокнете содржина

LIAL 516 16" Bike

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,800.00
Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
Оригинална цена ден 4,800.00
Сегашна цена ден 4,400.00
ден 4,400.00 - ден 4,400.00
Сегашна цена ден 4,400.00

ЛИАЛ 516 16" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Розова