Прескокнете содржина

LIAL 816 12" Bike - BLUE

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,080.00
Оригинална цена ден 4,080.00 - Оригинална цена ден 4,080.00
Оригинална цена ден 4,080.00
Сегашна цена ден 3,800.00
ден 3,800.00 - ден 3,800.00
Сегашна цена ден 3,800.00

ЛИАЛ 816 12" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Помошни тркала
  • Боја: Плаба