Прескокнете содржина

LIAL A5 20" Bike - BLUE

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,520.00
Оригинална цена ден 5,520.00 - Оригинална цена ден 5,520.00
Оригинална цена ден 5,520.00
Сегашна цена ден 5,400.00
ден 5,400.00 - ден 5,400.00
Сегашна цена ден 5,400.00

ЛИАЛ А5 20" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Плава