Прескокнете содржина

LIAL 20" Kids Bike - (A5) RED

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,480.00
Оригинална цена ден 6,480.00 - Оригинална цена ден 6,480.00
Оригинална цена ден 6,480.00
Сегашна цена ден 5,400.00
ден 5,400.00 - ден 5,400.00
Сегашна цена ден 5,400.00

ЛИАЛ 20" Детски Велосипед (A5)

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала

LIAL 20" Biciklete Per Femije (A5)

  • Biciklete per femije
  • Frena tek dora (te Perparme)
  • Frena te pedalet (Te Pasme)
  • Korpe
  • Rrota ndihmese