Прескокнете содржина

LIAL Air Fryer (LIA 015 AF)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,100.00
Оригинална цена ден 5,100.00 - Оригинална цена ден 5,100.00
Оригинална цена ден 5,100.00
Сегашна цена ден 4,250.00
ден 4,250.00 - ден 4,250.00
Сегашна цена ден 4,250.00

Аир Фритеза  ЛИАЛ  

  • Моќност: 1500 W
  • УЛТРА ТИВОК!!! 
  • Температура од 80 - 200 Степени.  
  • Вистински 3,5 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат & 30 Мин Тајмер 
  • Нелеплива внатрешност