Прескокнете содржина

LIAL AIR & STEAM Fryer

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 9,960.00
Оригинална цена ден 9,960.00 - Оригинална цена ден 9,960.00
Оригинална цена ден 9,960.00
Сегашна цена ден 8,300.00
ден 8,300.00 - ден 8,300.00
Сегашна цена ден 8,300.00
ЛИАЛ Фритеза на ПАРЕА & Воздух
  • Моќност: 1700 W
  • УЛТРА ТИВОК!!! 
  • Температура на ПАРЕА до 100 Степени.  
  • Температура на Воздух до 200Степени.  
  • Можност за комбинирано готвење Пареа & Аир Фритеза 
  • Вистински 7 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат & 9 Програми 
  • Нелеплива внатрешност