Прескокнете содржина

LIAL Audi Q5 Battery Car - WHITE - (Q5)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 12,900.00
Оригинална цена ден 12,900.00 - Оригинална цена ден 12,900.00
Оригинална цена ден 12,900.00
Сегашна цена ден 10,750.00
ден 10,750.00 - ден 10,750.00
Сегашна цена ден 10,750.00

ЛИАЛ Ауди Q5 Кола на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 4 Мотори
  • Радио, USB, SD Картичка
  • Далечински Управувач
  • Боја: Бела
  • Димензи: 109 x 46
  • Официјален лиценциран производ