Прескокнете содржина

LIAL Baby Stroller (M8) - Black -

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,800.00
Оригинална цена ден 5,800.00 - Оригинална цена ден 5,800.00
Оригинална цена ден 5,800.00
Сегашна цена ден 4,800.00
ден 4,800.00 - ден 4,800.00
Сегашна цена ден 4,800.00

LIAL Количка за деца М8 Црн

 • Прилагодување на седиштето
 • Задниот дел има ротација на 2 страни
 • 2 странични држачи за стапалото на детето
 • Седиштето се зголемува
 • Лесна за користење и може да се носи секаде
 • Заштита за сонце
 • Прилагодување висина на рачката
 • Сопирачка на тркала
 • Тежински капацитет: До 48кг
 • Боја: Црна

LIAL Kolice per femije (M8)

 • Karrige e rregullueshme
 • 2 mbajtese anesore 
 • Lehte per t'u perdorur dhe mund te merret kudo
 • Mbrojtje nga dielli
 • Dorez e rregullueshme
 • Freta tek rrotat
 • Kapacitet te peshes deri ne 48kg