Прескокнете содржина

LIAL Battery Car - RED - (MB 5188)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 10,560.00
Оригинална цена ден 10,560.00 - Оригинална цена ден 10,560.00
Оригинална цена ден 10,560.00
Сегашна цена ден 8,800.00
ден 8,800.00 - ден 8,800.00
Сегашна цена ден 8,800.00

Кола на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX
  • Далечински Управувач
  • Боја: Црвенa