Прескокнете содржина

LIAL Battery Jeep - BLUE - (BJQ-6688)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 13,320.00
Оригинална цена ден 13,320.00 - Оригинална цена ден 13,320.00
Оригинална цена ден 13,320.00
Сегашна цена ден 11,100.00
ден 11,100.00 - ден 11,100.00
Сегашна цена ден 11,100.00

ЛИАЛ Џип на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 4 Мотори
  • Радио, USB, AUX
  • Далечински Управувач
  • Боја: Црвена
  • Димензи: 115 x 70 x 70