Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - BLUE - (XHD 919)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 8,640.00
Оригинална цена ден 8,640.00 - Оригинална цена ден 8,640.00
Оригинална цена ден 8,640.00
Сегашна цена ден 7,200.00
ден 7,200.00 - ден 7,200.00
Сегашна цена ден 7,200.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Рачна брзина
  • Светла во тркалата
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX, Bluetooth
  • Боја: Плава
  • Димензи: 115 x 52