Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - Red - (BDQ 008)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 13,000.00
Оригинална цена ден 13,000.00 - Оригинална цена ден 13,000.00
Оригинална цена ден 13,000.00
Сегашна цена ден 11,000.00
ден 11,000.00 - ден 11,000.00
Сегашна цена ден 11,000.00

ЛИАЛ Мотор На Батерија (BDQ 008)

  • Моќност: 12 V
  • 1 Мотор
  • Рачна брзина
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX, Bluetooth

LIAL Motor Me Bateri Per Femije (BDQ 008)

  • Fuqia: 12 V
  • 1 Motor
  • Shpejtesia Tek Dora
  • Radio, USB, SD Karte, AUX, Bluetooth