Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - RED - (DLS-01)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 7,680.00
Оригинална цена ден 7,680.00 - Оригинална цена ден 7,680.00
Оригинална цена ден 7,680.00
Сегашна цена ден 7,400.00
ден 7,400.00 - ден 7,400.00
Сегашна цена ден 7,400.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 1 Мотори
  • Рачна брзина
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX
  • Боја: Црвена
  • Димензи: 115 x 70